Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIO NEUBROJIV

Terete ga da je zbog glasne glazbe šakama zatukao cimera u Psihijatrijskoj bolnici

Rijeka: Predstavljanje 6 novih vozila Zavoda za hitnu medicinu Primorsko-goranske županije
Goran Kovacic/PIXSELL
27.04.2024.
u 11:30

Tužiteljstvo u optužnici traži i određivanje istražnog zatvora sukladno odredbama ZKP-a o osobama s duševnim smetnjama

Mladić (26) optužen je za ubojstvo, a optužnicu je protiv njega podiglo ŽDO Rijeka. Riječ je o događaju koji se zbio 31. siječnja 2024. u Psihijatrijskoj bolnici na Rabu, a prema optužnici kada je počinio ubojstvo 26-godišnjak je bio u neubrojivom stanju u kojem nije mogao shvatiti značenje svojeg djelovanja niti upravljati svojim postupcima. Tereti ga se da je šakama izudarao 59-godišnjaka, pri čemu mu je nanio po život opasne ozljede o koji je 59-godišnjak na koncu i preminuo. Njih su dvojica djelila istu sobu, na liječenju su bili dragovoljno, a sukob je izbio zbog navodno lasne glazbe na tranzistoru. 

Tužiteljstvo u optužnici traži i određivanje istražnog zatvora sukladno odredbama ZKP-a o osobama s duševnim smetnjama. Traže da se 26-godišnjaku istražni zatvor odredi jer je bio neubrojiv te jer postoji opasnost da bi zbog duševnih smetnji mogao počiniti i teže kazneno djelo.

 

GALERIJA Ovo su novi čuvari hrvatskog neba: Pogledajte šest Rafalea koji su stigli u Hrvatsku
Rijeka: Predstavljanje 6 novih vozila Zavoda za hitnu medicinu Primorsko-goranske županije
1/29

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije