Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LEONA PARAMINSKI

Poznata hrvatska glumica objavila dramatičnu fotografiju

Leona i Tin
Foto: Instagram
1/6
11.12.2017.
u 14:30

– Imamo sreću što možemo na naš planirani put u Hrvatsku otići tri dana ranije. Evakuacija je krenula u nekim područjima Santa Barbare jako blizu nas. Mnogi su naši prijatelji već izgubili svoje domove – napisala je Leona

Hrvatska glumica Leona Paraminski, koja sa suprugom Tinom Komljenovićem živi u Santa Barbari, na Instagramu je opisala dramatičnu situaciju koju ovih dana doživljavaju stanovnici zapadne obale SAD-a. Vatrena stihija progutala je velike površine i istjerala ljude iz domova.

Leona i Tin spremaju se na put u Hrvatsku, a prije odlaska Leona je objavila fotografiju na kojoj njih dvoje poziraju s maskama te je napisala:

– S golemom tugom napuštam Santa Barbaru, ali veselim se susretu s obitelji i prijateljima u Hrvatskoj. Nadam se da će naš dom biti čitav kada se vratimo iz Hrvatske! Imamo sreću što možemo na naš planirani put u Hrvatsku otići tri dana ranije. Evakuacija je krenula u nekim područjima Santa Barbare jako blizu nas. Mnogi su naši prijatelji već izgubili svoje domove. Neki su upravo evakuirani i čekaju novosti! Ne mogu iskazati svoju golemu tugu. Šaljem svima pozitivne misli. Bravo za vatrogasce! Čine lavovski posao.

O vatrenoj stihiji posljednjih dana piše i Goran Višnjić. On je objavio video na kojoj se vidi koliko je vatra došla blizu gradu.

– Ovo je izlaz s autoceste za muzej Getty... Ovo je suludo... Vatra nikada nije bila ovoliko blizu gradu... Molite za sve pogođene ovim paklom... – napisao je Goran.

Šibenski glumac objavio je i fotografiju snimljenu prošlog ljeta, na kojoj vatrogasci gase požar na dalmatinskoj obali.

– Vidio sam ovaj pakao na dva kontinenta i to je prestrašno. Želio bih samo zahvaliti svim vatrogascima i drugim ljudima koji su gasili požar kako bi obranili svoje domove. Vi ste pravi heroji – napisao je Višnjić. 

Leona i Tin
1/16

Komentara 12

SJ
Sve je uzalud
14:59 11.12.2017.

....suosječam sa njima naročito kad su oni nas pitali kako smo kad je gorilo kraj Žrnovnice...............

DU
Deleted user
15:10 11.12.2017.

Pa dotična i nije tak poznata po remek djelima al dobro, a ovo da čovjek ode "preko bare" a vatra mu na pragu doma baš i ne kontam, al ko sam ja da sudim?

DU
Deleted user
16:39 11.12.2017.

U Americi su naravno i požari veći nego kod nas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije