Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veselje

Prinove koje su obilježile godinu slavnih obitelji

Foto: Instagram
1/5
27.12.2017.
u 17:22

Nogometaši, pjevači, glumice i manekenke, pogledajte tko je sve u 2017. godini na izmaku dobio najljepši dar. Mnogo je bilo prinova u svijetu slavnih i poznatih osoba iz svijeta zabave i sporta čije bebe odmah dobivaju pažnju javnosti

Godinu na izmaku obilježila su i proširenja obitelji na hrvatskoj i inozemnoj sceni. Mnoge su javne osobe postale roditelji.

Početkom studenog carskim je rezom na svijet stigao Ervin Kuzmanić, prvo dijete trostruke europske prvakinje u tekvondou Lucije Zaninović i njezina supruga Nala Kuzmanića. Isti dan rodila je i Tamara Zagoranski, odnosno Tamara Šulić, supruga člana poznatog dvojca 2Cellos Luke Šulića. Poznati violončelist na svom se Instagramu pohvalio da je postao otac i objavio fotografiju ručice na kojoj smo doznali da se dječak zove Val.

U 42. godini života glumac Hrvoje Kečkeš postao je otac djevojčice kojoj je sa suprugom Vedranom dao ime Miša. Rođenje prvog djeteta Elle Dvornik i njezina partnera Charlesa Pearsa bilo je poput reality showa pa su njezini obožavatelj na društvenim mrežama doznali da je unuka preminulog kralja popa Dine Dvornika rođena 12. studenog u privatnoj poliklinici Podobnik. Ime joj je Balie Dee Dvornik Pearce te je u krugu obitelji poput malene princeze proslavila i svoj prvi Božić.

Dan kasnije, 13. studenog, četvrto dijete dobio je i slavni Portugalac, nogometaš Real Madrida Cristiano Ronaldo. U glavnom gradu Španjolske, nakon što su mu sina Cristiana Jr. i blizance Evu i Matea rodile surogat-majke, na svijet je stigla Alana Martina koju je rodila njegova djevojka Georgina Rodriguez. Pjevačica Vanda Winter prije osam mjeseci rodila je sinčića Fabijana u braku s nogometašem Ivanom Parlovom.

– Pobornica sam ideje da majke i bebe provode što više vremena zajedno. Čini mi se da zbog ludog životnog tempa sve više majki što prije osamostaljuje djecu kako bi se prije vratile na posao, što ne osuđujem, naravno, jer bi se i meni to moglo dogoditi da imam fiksno radno vrijeme. Budući da je moj intenzitet posla vezan uz projekte, sve vrijeme provodim s Fabijanom. Pobornica sam i nošenja bebe te tzv. dojenja na zahtjev, što znači da bebi moram biti na raspolaganju – istaknula je nedavno glumica za Story.hr.

Manekenka Ljupka Gojić Mikić rodila je početkom listopada treću djevojčicu Dani Maru, netom nakon što se vratila u Zagreb nakon devet godina provedenih u Hiroshimi gdje njezin suprug Mihael Mikić igra nogomet za tamošnji prvoligaški klub. I Igor Štimac ponovo je postao otac početkom kolovoza. Njegova zaručnica Lana Bucat rodila je sina Niku, peto dijete bivšeg nogometaša i trenera. Na samom početku 2017. majka je postala pjevačica Pamela Ramljak rodivši dječaka Antuna. Voditeljica Mirna Maras početkom ožujka svom prvorođenom sinu Niki podarila je sestricu Meri, a nekoliko dana nakon rođenja Meri svijet je ugledala i Naomi, drugo dijete voditeljice i novinarke Lane Banely.

U travnju je Mišo Kovač postao djed jer je njegova kći Ivana rodila kćerkicu Elenu, a treće dijete rodilo se i našem najboljem nogometašu Luki Modriću. U travnju su roditelji postali i glumac Bradley Cooper i manekenka Irina Shayk te sretnu vijest uspješno čuvali čak dva tjedna dok mediji nisu saznali za njihovu kćerkicu Leu de Seine.

1/18

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije