chefovi restorana Apetit

Neka vaš dom zamiriše na božićni punč. Evo kako ga pripremiti

Foto: MARTINA CVEK
Neka vaš dom zamiriše na božićni punč. Evo kako ga pripremiti
18.12.2017.
u 10:20
Tim zagrebačkog restorana Apetit, chef Stjepan Bistrički i Kristijan Kereša podijelili su recept za pripremu božićnog punča.
Pogledaj originalni članak

Koliko delicija, ideja i mašte u prosincu. Ima li još koje jelo zimsko jelo koje još nismo probali, nešto što će oduševiti naše drage goste? Tim zagrebačkog restorana Apetit, chef Stjepan Bistrički i Kristijan Kereša podijelili su recept za pripremu božićnog punča.

Sastojci za 2l
1 limun
1l crvenog porta
1l soka od grožđa
2 štangice cimeta
6 klinčića
5 žlica smeđeg šećera
8 žlica grožđica

Foto: MARTINA CVEK
Punč
Foto: Martina Cvek

Limun oprati vrućom vodom i izrezati na ploške, ploške limuna zajedno s portom, sokom od grožđa, štangicom cimeta i klinčićem staviti u lonac i na laganoj vatri zakuhati. Sa smeđim šećerom zasladiti i pustiti da se arome razviju, zatim procijediti , u čaše stavit po malo grožđica i zaliti pučom.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.