o stanju u hrvatskoj gastronomiji

Radovan Marčić: Prevladalo je neznanje, a svi imaju što reći jer gastronomija je u modi

Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL
Radovan Marčić: Prevladalo je neznanje, a svi imaju što reći jer gastronomija je u modi
22.02.2023.
u 19:55
Ne možeš suditi ako nisi nešto prošao ili učio od nekoga tko je to prošao. Tvoje mišljenje proizišlo isključivo iz činjenice sviđa li se tebi neki okus ili ne sviđa nije relevantno i nikoga ne zanima

Ovaj sadržaj je dostupan samo za Premium korisnike Večernjeg lista.

Pretplatite se na sadržaj s potpisom.

CAROLA LEMNE

Švedska stručnjakinja: Ono što se događa u Švedskoj više je mentalna spremnost. Sada se zalihe opet skupljaju

Stvoren je ekosustav za suradnju znanosti i velikih tvrtki. Važne kompanije poput Ericssona ili AstraZenece imaju, primjerice, puno znanstvenika s kojima se na taj način može surađivati. Spotify je, primjerice, iznikao iz takve suradnje sa znanstvenicima tehničkih sveučilišta i malim poduzetnicima koji su iz rada za Ericsson učili i to znanje primijenili za stvaranje Spotifyja. I ta briljantna ideja promijenila je cijeli posao glazbe



Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.