NEOBIČAN UKUS

Šokirani muškarac: 'Nakon što sam vidio što jede, suprugu više neću gledati na isti način!'

Foto: shutterstock
Šokirani muškarac: 'Nakon što sam vidio što jede, suprugu više neću gledati na isti način!'
30.09.2024.
u 13:30
Svoju zabrinutost muškarac je podijelio na popularnoj društvenoj mreži, a korisnici su požurili utješiti ga, priznajući da i sami prakticiraju isto što i njegova supruga
Pogledaj originalni članak

Svatko od nas ima neku 'svoju' kombinaciju namirnica u kojoj potajno uživa, a koja zacijelo ne bi oduševile druge gurmane. Tako je jedan muškarac na društvenim mrežama podijelio kako je ostalo šokiran kad je vidio što jede njegova supruga. Rekao je kako je nakon toga više neće moći gledati istim očima, prenosi Mirror. Naravno, svi znaju da je konzumacija pet porcija voća i povrća dnevno zdrava i da pomaže u održavanju uravnotežene prehrane, no on tvrdi kako je njegova supruga je nadmašila očekivanja u nastojanjima da dođe do ključnih hranjivih tvari, što je njega istovremeno šokiralo.

'Upravo sam uhvatio svoju ženu kako jede cijeli kivi. S kožom i svime ostalim. Kao da je prokleta jabuka', napisao je užasnuti suprug na Redditu. 'Je li itko ikad vidio ovako nešto ili trebam ženi osigurati psihijatrijsku pomoć?' Unatoč njegovu zaprepaštenju, zdravstveni stručnjaci jednog lanca zdrave hrane tvrde kako konzumacija kore kivija nije ništa neobično te da ta navika može donijeti brojne zdravstvene koristi.

GALERIJA Evo kako napraviti 'lažni' ajvar gotov za samo 30 minuta, a jednako ukusan

Foto: shutterstock
Foto: shutterstock
Foto: shutterstock
Foto: shutterstock
Foto: shutterstock
Foto: shutterstock

'Kiviji su ukusni, egzotični i jedno od najzdravijih voća koje možete jesti. No, možda niste znali da možete jesti i koru. Zapravo, kora ima veću koncentraciju antioksidansa nego meso kivija', kažu stručnjaci. Tu je, dodaju, i čitav niz drugih prednosti jedenja dlakavog dijela voća, uključujući visoku količinu vitamina E koji može pozitivno utjecati na vašu kožu, a k tome, kora je bogata vlaknima.

VEZANI ČLANCI:

Što se tiče pripreme, ako vam se ne sviđa dlakava tekstura, stručnjaci preporučuju korištenje čistog ručnika, četke za povrće ili žlice, uz pomoć kojih se dlačice mogu lagano ostrugati. Kad ga jedete, možete gristi cijeli kivi, poput jabuke, ili ga narezati na kriške.

U komentarima na Redditu, netko je napisao: 'Kivi-kora tim, ustani!' Drugi je korisnik odgovorio: 'Našao sam svoje ljude.' Jedna žena je napisala: 'Jednako sam reagirala kad sam ugledala svog partnera da jede kivi s korom. Ali, uvjerio me da probam i, kako ne odbijam izazove, pokušala sam! I sada jedem kivi s korom. Isperem ga i obrišem kako bih uklonila sve dlake!' I ostali komentatori nastojali su ohrabriti uzrujanog muškarca: 'Žao mi je, prijatelju, ali kivi kora je odlična.' 'Probaj ih narezane s korom – kora je citrusna i lijepo hrskava u kontrastu s mekanim, slatkim voćem.' 'Tamo su sva vlakna!'

Ako žudite za ovom namirnicom, to bi mogao biti rani znak demencije:

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.