Ordinacija.hr

Grickajte ovo i istopit ćete masne naslage s trbuha i nogu

Foto: Shutterstock
Grickajte ovo i istopit ćete masne naslage s trbuha i nogu
19.01.2015.
u 11:37
42 grama badema dnevno može smanjiti izglede za ranu smrt te istopiti masne naslage oko trbuha i nogu
Pogledaj originalni članak

Krcati vitaminima, mineralima, vlaknima i aminokiselinama, bademi su prava superhrana koja bi trebala biti uključena u vaš jelovnik – svakog dana!

Istraživači Sveučilišta Pennsylvania State zaključili su da konzumacija 42 grama badema dnevno može smanjiti izglede za ranu smrt te istopiti masne naslage oko trbuha i nogu!

“Naše je istraživanje pokazalo kako zamjena grickalica bogatih ugljikohidratima bademima utječe pozitivno na zdravlje srca, uključujući i novo otkriće da konzumacija badema smanjuje masne naslage na trbuhu”, otkrila je Claire Berryman, voditeljica studije objavljene u časopisu Journal of the American Heart Association.

>>Volite grickati? Evo kako pretvoriti lošu u zdravu naviku

>>VIDEO - Badem u kombinaciji s čokoladom i cimetom poslastica je za nepce

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

OD
odinsigfodr
11:46 16.02.2015.

42 grama. kaj jedan bademčić?