Svi koji se dobro razumiju u hranu znaju da je tuna sad u ''štajunu'', što znači da je sad najbolje doba za uživanje u ovoj vrhunskoj deliciji. Iz tog se razloga naša Petra Balija zaputila u dva ugledna zagrebačka restorana i za vas pribavila savjete od vrhunskih chefova kako pripremiti najbolji sushi od tune, na način koji je nama najbliži i najprirodniji, dakle mediteranski.
U društvu istinskih poznavatelja žestokih pića kolega Vitas je razbio neke od mitova o martini-koktelima, dok vas Martina Strukić vodi u zagrebačke restorane u kojima se za pristojnu cijenu možete najesti (a i dobro popiti).
I da, našli smo se na maloj prekretnici stoga smo odlučili ušminkati stranice magazina i obogatiti ga s još više autorskog sadržaja te mu vratiti vrijedno ime pod kojim je 2015. počeo izlaziti: Slano & Slatko.
Uživajte u konzumaciji tekstova, recepata i savjeta, kao što smo mi uživali u pripremi istog!
U nastavku pogledajte video najavu Slanog & slatkog koju smo vam pripremili.