PRETJERIVANJE

Australci upozoravaju: Srbi iznose brojne neistine o statusu Novaka Đokovića

Foto: SUSANA VERA/REUTERS
Australci upozoravaju: Srbi iznose brojne neistine o statusu Novaka Đokovića
06.01.2022.
u 13:29
Tijekom jučerašnje drame i pritvaranja najboljeg tenisača svijeta, tvrdili su da mu nitko ne može prići, da su mu oduzete sve stvari i da nema ni svoj mobitel. To nije bila istina.
Pogledaj originalni članak

Srpski mediji podosta žestoko pristupaju vijestima o Novaku Đokoviću pa su iznijeli nekoliko netočnih tvrdnji koje Australci opovrgavaju, navode njihovi mediji.

Tijekom jučerašnje drame i pritvaranja najboljeg tenisača svijeta, tvrdili su da mu nitko ne može prići, da su mu oduzete sve stvari i da nema ni svoj mobitel. To nije bila istina, potvrđeno je od strane australskih vlasti. Iako, bilo je logično da nije istina nakon objave da se s njim telefonski čuo Aleksandar Vučić.

Foto: SUSANA VERA/REUTERS
Davis Cup Semi-Finals - Serbia v Croatia

Također, sad tvrde da u hotelu gdje je smješten nema normalne uvjete za boravak. Riječ je o hotelu s četiri zvjezdice i Novak ima sve potrebno, jedino ne smije izaći iz njega sve dok ne stigne odluka o žalbi koju je uložio na odluku o deportaciji.

 

 

 

Dakle, novčanik i njegova prtljaga su mu uredno vraćeni, a soba u kojoj boravi nije prljava, puna insekata, plijesni i slično. Kad bi to bila istina, Novak bi imao argumente podići tužbu za tretman koji mu (nije) pružen, a sve to si Australci ipak ne bi mogli dozvoliti.

Istina u cijeloj priči jest da će pravoslavni Božić Novak ipak dočekati u izolaciji...

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 11

Avatar miki67
miki67
16:37 07.01.2022.

pa zar su tek sada shvatili, da su srbi lažovi i varalice

PP
plavac plavi
16:40 06.01.2022.

"Nebeski narod" da laže??? Ovi Australci su najveći mrzitelji Srba!!

Avatar prodao sam  ukrajnu
prodao sam ukrajnu
16:10 06.01.2022.

Anglosaksonske varalice otkazale vizu Đokoviću – Ništa nas ne čudi… Izvarali su svoj narod, a da neće svjetskog prvaka balkanskih korijena. Australija je otkazala vizu svjetskom prvaku Novaku Đokoviću i potvrdila o kakvim se prevarantima radi, javlja BBC. Prvom tenisaču svijeta Novaku Đokoviću odbijen je ulaz u Australiji zbog navodnog problema s njegovom vizom. Igrač je stigao u Melbourne u srijedu gdje su vlasti primijetile grešku u njegovoj prijavi. Đoković je trebao igrati na Australian Openu, nakon što je bio izuzet od pravila cijepljenja. On će biti protjeran iz zemlje u četvrtak, ali će njegovi odvjetnici osporiti tu odluku, javljaju australski mediji. Nadali smo se jutros, da će ih Đoković poniziti, kako u javnosti tako i na terenu, međutim izgleda da su zlikovci shvatili što su učinili. Znali smo da su australske vlasti teške varalice, tako da nas slična odluka nije iznenadila. Radi se o zemlji koja je svoj narod strpala u najveći koncentracijski logor na svijetu. Nije ni čudo što veliki broj osoba s naših prostora više ne želi živjeti u tom logoru, te se priprema za povratak u Europu.