NASTAVLJA SE RAT?

Sukob mađarskih vlasnika i Bjelice tek je počeo!? Klub i ikona mogli bi uskoro završiti na sudu

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
Sukob mađarskih vlasnika i Bjelice tek je počeo!? Klub i ikona mogli bi uskoro završiti na sudu
30.08.2022.
u 08:18
Kao grom iz vedra neba prostrujila je vijest kako Nenad Bjelica više nije trener bijelo-plavih.
Pogledaj originalni članak

Nenad Bjelica je potpuno neočekivano dobio otkaz poslije velike pobjede protiv Hajduka i tako završio svoje stolovanje u gradu na Dravi. 

Klupska legenda prema izvorima više nije u Hrvatskoj, isključila je telefon i ne javlja se na novinarske pozive. Međutim, ovoj sagi nije ni približno kraj, barem takve informacije ima portal Germanijak

Bjelica i mađarski vlasnici uskoro bi mogli završiti i na sudu, jer Meszarosz, Sakalj i ekipa nemaju namjere isplatiti ostatak novca sada već bivšem treneru. Ako NK Osijek ne isplati Bjelici puni iznos na koji ima pravo, Bjelica će povući pravne korake, slijede arbitraže i sudovi.

Ali, ako Bjelica nađe novi posao, sve što zaradi do 30. lipnja iduće godine, umanjit će iznos otpremnine koju klub mora isplatiti. Bjelica vjerojatno nije htio otići iz kluba jer bi onda on morao isplatiti 10 milijuna kuna ostatka ugovora. 

Ovo je jedan vrlo ružan način na koji se klub razišao sa svojom ikonom, navijači također nisu previše zadovoljni. Čeka se 'bijeli dim' te imenovanje novog trenera. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

HI
hiohio
08:42 30.08.2022.

Šta reći o tom treneru koji nije želio otići sam i dati nekom drugom da vodi već je stavio Osijek na kraj HNL tablice čekajuči otkaz da uzme lovu , treba on još i platit što je gubio utakmice ,a ne da oni još njemu plate. Tipičan primjer trenera kojem je bitniji svoj džep od kluba koji vodi.

Avatar Moodleen
Moodleen
14:08 30.08.2022.

Nije više u Hrvatskoj, otišao Belica u otadžbinu?

DU
Deleted user
09:17 30.08.2022.

Zašto je on ikona?