glazbena karijera

Barbara Kolar već je dobila ponudu za prvu dirigentsku gažu

Barbara Kolar
Foto: Promo
09.11.2014.
u 16:45

HTV-ov show "Maestro" je završio, voditeljica nije pobijedila, bolji je bio glumac Ozren Grabarić, ali ona nastavlja s karijerom i dirigirat će zagrebačkom puhačkom orkestru

U velikom finalu HTV-ovog showa "Maestro" pobijedio je glumac Ozren Grabarić. Voditeljica Barbara Kolar koju je žiri cijelo vrijeme hvalio, nije otišla kući kao najbolja dirigentica, ali jedina je od natjecatelja već dogovorila prvi dirigentski posao.

– Pa, iskreno, dobila sam već ponudu za dirigiranje na smotri jednom puhačkom orkestru iz Zagreba. To me šokiralo, ali moj mentor Robert Homen tvrdi da ja to mogu, stoga zašto ne – kaže voditeljica i dodaje:

– No, realno, nitko od nas tko je nastupio u showu ne zna dirigirati... Mi smo tu bili samo onaj čokoladni posip na vrhu višnje na šlagu na torti dirigiranja. I uopće nisam imala tremu u finalu. Bila sam oslobođena i radila onako po guštu i mislim da mi na snimci finala prvi put neće biti grozno vidjeti onu svoju zgrčeno paničnu facu sa štapićem u ruci.

Što se pak tiče ‘dirigiranja’ bližnjima i drugima u životu, smije se pa veli:

– Kao mlađa jako sam voljela šefovati, ipak sam ja horoskopska ovnica. Sada sam postala mekša i nisam terorist. Da se sa mnom sve dogovoriti. Uglavnom, poštujem opravdani autoritet, ali ljude koji ga nameću pošto-poto ne podnosim i lako se iz civilizirane i fine osobe prometnem u nekoga tko ti kaže što te ide.

Ključne riječi

Komentara 1

AN
Android
17:02 09.11.2014.

Ja sam mislio da osoba postane dirigentom nakon dugog i mukotrpnog rada - kad ono !?!???!!???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije