ljepotice i zvijeri

Cameron Diaz vozi Maserati Quattroporte, a Lady Gaga Audi R8

katy perry
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
14.08.2012.
u 17:00

Top-model Heidi Klum vozi Audi Q7. Naomi Campbell u reklami iz rujna 2011. izlazi iz Citroëna C3, ali privatno je u limuzini vozi vozač. Kate Moss ljubiteljica je starih modela. Vozi stari MG cabrio i Rolls-Royceov klasik iz 60-ih

Dok se za nogometaše, glumce i pjevače više-manje zna što i kako voze, njihove kolegice za upravljače svojih automobila sjedaju gotovo neprimjetno. A vozni im park nimalo ne zaostaje, ni ekskluzivnošću, ni cijenom, ni konjima naguranima pod poklopcem motora.

Top-model Heidi Klum vozi Audi Q7. Naomi Campbell u reklami iz rujna 2011. izlazi iz Citroëna C3, ali privatno je u limuzini vozi vozač. Kate Moss ljubiteljica je starih modela. Vozi stari MG cabrio i Rolls-Royceov klasik iz 60-ih godina, ali ima i Range Rover Evoque.

Oldtimere voli i planetarno poznata pjevačica Pink, koja – osim motocikla – vozi zeleni Chevroletov kabriolet iz 1957. godine. Lady Gaga vozi sivi Audi R8, a Katy Perry odabrala je Rolls-Royce Phantom. Gwen Stefani draža je njezina siva G-klasa, Mercedesov terenac, a Kylie Minogue redovito sjeda za upravljač Maseratija Granturismo. Nicki Minaj vozi Lamborghini Murcielago, a Jennifer Lopez ima crni Fiat 500.

Društvo glumica u automobilskom je smislu podjednako šaroliko kao ono pjevačko. Charlize Theron vozi Lexus RX, Cameron Diaz Maserati Quattroporte, Megan Fox crni Mercedes G55, a Julie Bowen žuti Fiat 500. Problematična Lindsay Lohan vozi crnu Porsche Panameru. Egzotična Salma Hayek ima jednako poseban Ford GT. Manekenka Adriana Lima u veljači ove godine pojavila se u 5-minutnoj reklami za automobil Kia Optima, snimljenoj za Super Bowl, finale američkog nogometa. U toj bajoslovno skupoj reklami Adriana Lima, oskudno odjevena, stoji na trkaćoj stazi i maše ciljnom zastavicom. Njezina kolegica Alessandra Ambrosio vozi crni Range Rover, ali i crni Mercedes G-klase. A “anđelica” Miranda Kerr vozi crni Audi A8.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije