PROMO

Garmin® akcijske kamere - kompaktne, vodootporne i moćne

Garmin (1)
Foto: Garmin
1/3
PR
Autor
PR članak
09.09.2013.
u 14:28

VIRB i VIRB Elite biti će dostupni kod Garmin ovlaštenih partnera od kraja rujna 2013.

VIRB je prva serija akcijskih kamera tvrtke Garmin, prava HD 1080P kamera. Od adrenalinskih sportova do obiteljskih putovanja, VIRB će oduševiti kombinacijom jedinstvenog seta funkcija koji omogućuju do sada najjednostavniju pohranu najvažnijih uspomena. VIRB ima robusno, vodootporno (IPX 7) kućište, tako da mu nisu potrebne dodatne zaštitne futrole. Jedinstveni 1,4-inčni Chroma™ zaslon u boji sasvim pojednostavnjuje podešavanje i pregled snimke, te koristi minimalnu količinu struje tako da VIRB može snimati više od 3 sata prave HD (1080P) video snimke u jednom punjenju. Uključene funkcije poboljšanja snimke, kao što su digitalna stabilizacija slike i korekcija iskrivljenja leće, osiguravaju da će snimljeni zapis s VIRB kamerom izgledati izvrsno, čak i prije editiranja.

VIRB može snimiti i visokokvalitetne fotografije tijekom snimanja videa. Napredniji model, VIRB Elite, uključuje sve navedene funkcije, uz neke dodatne kao što su WiFi, podatkovni senzori (HRM, kadenca) i visokoosjetljivi GPS. Oba modela, VIRB i VIRB Elite imaju ANT+™ protokol za bežićnu komunikaciju kako biste kamerom mogli upravljati pomoću drugih Garmin uređaja (ručni GPS, Forerunner satovi), a VIRB Elite podržava i prijenos podataka s drugih fitness senzora.

VIRB i VIRB Elite biti će dostupni kod Garmin ovlaštenih partnera od kraja rujna 2013. Cijena modela VIRB je 2.290 kn, a VIRB Elite 3.050 kn.

VIRB je najnovije u nizu Garmin inovativnih tehnoloških rješenja za avanture u prirodi. Ova će kamera uz Garmin uređaje za biciklizam, planinarenje, trekking, lov, golf i druge sportove, postati neizostavan dio opreme ljubiteljima akcije u prirodi. 

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?