Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novo na kartama

Google pod morem: Zaronite poput J. Cousteaua i zaplivajte s ražama

lamija alečković
Foto: Arhiva Večernjeg
1/2
26.09.2012.
u 19:47

Jednim klikom miša moguće je istražiti podmorje Velikog koraljnog grebena u Australiji, Hanuma zaljev na Havajima i otočje Apo na Filipinima

U Googleu su danas bili aktivni. U Hrvatskoj su danas predstavili uslugu Street View, a zatim napravili veliki korak dalje. Ili dublje, bila bi prava riječ jer je Google predstavio fantastične panoramske slike nastale ispod površine mora

Jednim klikom miša moguće je  istražiti podmorje Velikog koraljnog grebena u Australiji, Hanuma zaljev na Havajima i otočje Apo na Filipinima. 

– Ovo su prve panoramske fotografije koje smo dodali na Google Maps. Sljedeći nam je korak omogućiti ljudima najpotpuniju kartu svijeta, objavili su danas na svom blogu, a objavio je portal Mashable. 

Sada svatko može biti novi virtualni Jacques Cousteau i roniti s morskim kornjačama, ribama i ražama...

Google je pri izradi fotografija surađivao s organizacijom The Catlin Seaview Survey. 

Galerije možete pogledati ovdje.

Komentara 1

DU
Deleted user
20:14 26.09.2012.

...samo da ne završimo poput Stevea Irwina...ups, to je samo virtualno!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije