nova bitka rivala

iPhone 4S možda ni neće na police u Francuskoj i Italiji

'Apple CEO Tim Cook speaks in front of an image of an iPhone 4S at Apple headquarters in Cupertino, California October 4, 2011. REUTERS/Robert Galbraith (UNITED STATES - Tags: SCIENCE TECHNOLOGY BUSIN
'ROBERT GALBRAITH'
05.10.2011.
u 17:09

Samsung je zatražio zabranu prodaje Appleova najnovijeg uratka iPhonea 4S koji je predstavljen u utorak.

Na pomolu je nova bitka u ratu između dvojice divova na području tehnologije naprednih telefona. Samsung je, naime, zatražio zabranu prodaje Appleova najnovijeg uratka iPhonea 4S koji je predstavljen u utorak.

Iz južnokorejske kompanije priopćenjem koje donosi Bloomberg oglasili su se tvrdnjom da je Apple iskoristio njihov patent stoga traže zabranu prodaje u Francuskoj i Italiji.

Pozivaju se na dvije točke kršenja autorskih prava na patentiranu tehnologiju wireless-komunikacije.

Iz Applea su negirali optužbe.

Rat je, podsjetimo, počeo u travnju kada je iz Applea stigla optužba da je Samsung Galaxy linijom kopirao iPad i iPhone. Zbog toga se Galaxy Tab 10.1. ne prodaje u većini europskih zemlja ni u Australiji.

Samsung je već ranije ovog mjeseca zatražio zabranu prodaje za najavljivani iPhone 5.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije