a ruke slobodne

Izumili lebdeću kameru koja će vas fotografirati iz zraka

Sky camera (1)
Foto: Junho Yoon
1/3
10.10.2012.
u 12:00

Sky View dizajnirao je japanski dizajner Junho Yoon i to je leteći fotoaparat koji fotografira sve što i mi vidimo

Možete li zamisliti da se više ne morate brinuti hoćete li sve događaje iz svog života imati zabilježene na fotografijama? Uz pomoć nove kamere "Sky View", odnosno fotoaparata, vaši bi problemi zauvijek bili riješeni. Jedina mana novog fotoaparata jest to što bi vam sve fotografije bile snimljene iz gornjeg rakursa.

Naime, Sky View dizajnirao je japanski dizajner Junho Yoon i to je leteći fotoaparat koji fotografira sve što i mi vidimo.

O fotoaparatu se ne zna još puno toga budući da je dizajner "pustio" samo fotografije u javnost koja s nestrpljenjem očekuje više detalja.

Ključne riječi

Komentara 8

CH
chemica
13:06 10.10.2012.

Odlična meta za moju zračnicu koju ću nabaviti prvom prilikom, nek mi ovo čudo samo jednom zaleprša pred prozorom. Posljednje što će snimiti će biti mušica na cijevi.

OB
-obrisani-
13:24 10.10.2012.

designer je riješio anti gravitaciju? zanimljivo ! hihihhihihhihhihihi

F4
F48B2
12:59 10.10.2012.

"Možete li zamisliti da se više ne morate brinuti hoćete li sve događaje iz svog života imati zabilježene na fotografijama?" Kakvo izvrtanje istine! Da, više ne morati "brinuti" jeste li špijunirani i nadzirani od 0-24. Sad možete biti "mirni", Svjetskii Big Brother "bdije" nad vama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije