trenutak iskrenosti

Murdoch o MySpaceu: Zabrljali smo na svaki mogući način

rupert murdoch,twitter
Screenshot Twitter
14.01.2012.
u 21:47

Australski medijski mogul kupio je MySpace za 580 milijuna dolara, da bi ga šest godina kasnije prodao za 35 milijuna.

Rupert Murdoch, medijski mogul i bivši vlasnik društvene mreže MySpace, prije desetak je dana postao korisnik Twittera.

Ondje je u petak, u trenutku iskrenosti, priznao kako su on i njegovi suradnici zabrljali s MySpaceom, nekad jako popularnom mrežom koja je s pojavom i rastom popularnosti Facebooka i Twittera počela gubiti korisnike.

- Mnogo je pitanja i šala o MySpaceu. Jednostavan odgovor - zabrljali smo na svaki mogući način, naučili mnogo vrijednih skupih lekcija - "tweetao je" Murdoch.

Murdoch je MySpace kupio 2005. godine za 580 milijuna dolara. Iduće se godine pojavio Facebook i sve je krenulo nizbrdo, pa je Australac svoju društvenu mrežu ljetos odlučio prodati tvrtki Specific Media i Justinu Timberlakeu za samo 35 milijuna dolara.

Kako piše Telegraph, Murdoch je svoju grešku priznao i u listopadu 2011. godine, kada je na sastanku dioničara rekao kako je MySpace mogao prodati za 6 milijardi dolara mjesec dana nakon što ga je kupio.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije