PROMO

Ne propustite novi broj iQ magazina

iQ magazin
VL
PR
Autor
PR članak
22.03.2013.
u 16:38

Za samo 3 kune uz Večernji list

U novom broju IQ-a, specijaliziranom magazinu za tehnologiju, znanost, internet, društvene mreže, gadgete i trendove, prvi otkrivamo sve tajne koje Concept One čine superautomobilom. Može li mladi samoborski poduzetnik Mate Rimac iznenaditi cijeli svijet i u Hrvatskoj početi serijski proizvoditi najbolji elektromobil današnjice? U ekskluzivnoj priči Rimac otkriva zašto je odlučio napraviti električni superautomobil u zemlji koja nikada nije imala autoindustriju. Otkrijte kako je u tome uspio i kakav mu je biznis-plan te primijenite njegove metode i procese za ostvarenje svojih mladenačkih snova.

U IQ-u saznajte sve o suvremenim nostradamusima. Proroci su out, a znanstvenici su \'in\' - futurolozi ne koriste kristalne kugle ni tarot karte, nego potpuno nevjerojatnu budućnost vide u rješenjima koja su već oko nas. Pročitajte kako ćemo upravljati računalima i kako ćemo se povezati sa strojevima i okolišem, hoćemo li doista živjeti u singularnosti s inteligencijom nadmoćnijom od ljudske. Doznajte i kako filmaši prognoziraju budućnost.

Ako vas vizije i budućnost plaše, proučite tehnologiju sadašnjosti.
Iz Las Vegasa i Barcelone donosimo specijal s detaljnim pregledom devet najnovijih smratphonea i osam tablet računala. A nakon Barcelone putujemo u svemir. Saznajte i tko je Dennis Tito, što ga je ponukalo da ode u turistički obilazak svemira i velikom pothvatu slanja ljudske posade na Mars. Pročitajte i reportažu o Intelovoj tvornici u Irskoj. Tu je i pregled zanimljivih aplikacija, savjeti o tome što možete sami popraviti, a zašto mobitel ipak morate odnijeti u servis.

Saznajte što Ella Dvornik radi na Twitteru, čemu služi Open search graph na Facebooku, koje igre treba igrati a koje su to legendarne igrice završile u Muzeju moderne umjetnosti u New Yorku.

Ne propustite, iQ magazin u srijedu za samo 3 kune uz Večernji list. 

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?