SANCTA DOMENICA

PlayStation 4 s popustom za 2.999 kuna - najjeftinije u Europi

ps4
Sony
13.12.2013.
u 15:37

Broj osiguranih primjeraka za hrvatsko tržište je ograničen, a i broj preostalih vaučera je jako mali

PlayStation 4 na hrvatsko tržište dolazi 29. siječnja iduće godine, po cijeni od 3.299 kuna. Sancta Domenica, ekskluzivni distributer za tržište Hrvatske i BiH, nudi vaučere za prednarudžbu s kojima se mogu ostvariti dodatni popust od 300 kuna, koji vrijedi i za konzolu i za sve ostale bundleove.

Cijena s popustom tako iznosi 2.999 kuna, što je, kako tvrde u Sancta Domenici, najniža cijena u Europi. Broj osiguranih primjeraka za hrvatsko tržište je ograničen, a i broj preostalih vaučera je jako mali.

>> U 24 sata prodano više od milijun PlayStationa 4

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije