Esplanade Zagreb Hotel u suradnji s tvrtkom Tesla Motors

Prvi u Hrvatskoj i u regiji Esplanade Hotel gostima nudi Tesla 'destinacijski punjač’

Tesla 'destinacijski punjač’
Foto: PR FOTO
1/4
16.05.2016.
u 09:07

Vlasnici Tesla automobila od sada u Esplanadi mogu besplatno napuniti svoje Tesla električno vozilo

Esplanade Zagreb Hotel u suradnji s Tesla Motors ponosno objavljuje kako u svojoj ponudi, kao prvi hotel u Hrvatskoj i u ovom dijelu Europe, svojim gostima, vlasnicima Tesla električnih automobila, nudi mogućnost besplatnog punjenja njihovih vozila putem Tesla 'destinacijskog punjača'.

Nakon SAD-a i Azije, ovih je dana u Europi službeno pokrenut program destinacijskog punjenja – tzv. ‘Destination Charging’ te je najavljeno otvaranje 150 novih lokacija za punjenje među kojima je i hotel Esplanade. Implementirajući 'destinacijski Tesla punjač' Hotel Esplanade pridružio se tako brzo rastućoj mreži pomno selektiranih mjesta koja se nalaze u okviru ovog programa. Kroz 'destinacijski program punjenja' Tesla se tako udružuje s hotelima, resortima i restoranima diljem svijeta nudeći im priključke za punjenje kao posebnu uslugu i dodanu vrijednost za goste, omogućujući pritom vlasnicima Tesla vozila da bez naknade napune svoja vozila na mjestima na kojima žele ostati nekoliko sati ili prenoćiti.

'Destinacijsko punjenje' Tesla električnih automobila uz pomoć punjača snage 22kW svakim satom punjenja omogućuje automobilu vožnju za dodatnih 100 km. Kompletno punjenje automobila traje otprilike nekoliko sati te je besplatno za goste hotela. Model S koji se nalazi u sklopu hotela Esplanade nudi mogućnost vožnje do 550 km po jednom punjenju.

Od 27. travnja hotel Esplanade nalazi se, kao i drugi Tesla destinacijski punjači, na Tesla interaktivnoj web stranici koja je ujedno lako dostupna putem GPS-a koji se nalazi u navigacijskom sistemu Tesla softwarea koji se redovito bežično obnavlja, tako da vlasnici Tesla vozila mogu jednostavno i lako preko 17 inčnog zaslona putem dodira planirati vožnju i izlete te locirati hotel i mjesta na kojima su postavljeni punjači.

Ivica Krizmanić, generalni direktor hotela Esplanade izjavio je: 'Raduje me suradnja s Tesla Motors, nema sumnje da su upravo oni označili revoluciju u svijetu električnih automobila. Kombinacija najsuvremenije tehnologije i jedinstveni način razmišljanja Tesle podudara se s poslovanjem hotela Esplanade i našom vizijom budućnosti, gdje kroz razne segmente poslovanja nastojimo biti ekološki osviješteni i ponosno nosimo oznaku Sustainable Hotel.

Ova usluga još jednom dokazuje da se Esplanade nalazi u samom vrhu hotela koji prateći trendove na tržištu luksuznih usluga nastoje nadmašiti očekivanja svojih gostiju i ponuditi drugačiji doživljaj boravka. Veseli me istaknuti kako je već prvog dana od postavljanja destinacijskog punjača bilo nekoliko gostiju koji su došli u Zagreb upravo radi te pogodnosti. Vjerujem da će ova usluga privući u Hrvatsku još mnogo novih gostiju i vlasnika Tesla vozila te kako će se i drugi hoteli uključiti u ovaj program.'

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije