GOOGLEOVE NAOČALE

Sex with Glass - aplikacija za bolje seksualno iskustvo

Sex with Google Glass
Foto: Sex with Google Glass
20.01.2014.
u 14:14

Korisnici tijekom spolnog odnosa mogu vidjeti i ono što vide njihovi partneri

Predstavljena je nova aplikacija za Google Glass s dosta specifičnom namjenom. Naime, Sex with Google Glass snima sve što partneri tijekom seksa rade kako bi im poboljšala seksualno iskustvo, prenosi Digital Trends.

Kako bi aplikacija tako i funkcionirala potrebno je da oba partnera nose Googleove naočale. Korisnici na taj način tijekom spolnog odnosa mogu vidjeti i ono što vide njihovi partneri, što im između ostalog omogućuje da se vide partnerovim očima. Uključite li u sustav i pametni telefon, možete se promatrati iz bilo kojeg kuta.

Snimke se mogu pregledavati i poslije, no nakon pet sati brišu se zauvijek, naglašavaju autori aplikacije. Bilo bi dosta nezgodno kada bi netko dobio pristup tim snimkama...

Ako ne namjeravate izdvojiti 1000 kuna za Googleove naočale a želite koristiti ovu aplikaciju, razveselit će vas postoji slična aplikacija za iPhone. Iako pretpostavljamo da je nešto manje zabavna.

>> Google Glass uveo revoluciju u fotografiju

>> Isprobali smo Google Glass

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije