JOŠKO MRNDŽE

Strah od umjetne inteligencije?! Ljudi je uvelike koriste i nisu ni svjesni što sve već radi za njih

31.07.2024.
u 13:53

Googleov šef za Hrvatsku i regiju govori o inovacijama koje otvaraju puno novih mogućnosti u različitim dijelovima života

Komentara 1

EJ
ejStef
14:14 31.07.2024.

Strah od AI-a je potpuno opravdan budući da u nju trpaju ideologiju i cenzuru. Naročito Google... Potpuno se mijenja povijest, gubi se objektivnost, cenzurira se znanost i sl. To je problem, a ne to što će uzeti radna mjesta... Većina birokracije se mogla zamijeniti i s umjetnom neinteligencijom, pa je ima više nego ikada, tako da će se uvijek izmisliti neka forma da bi se zaposlili ljudi... Pogledajte koliko je radnih mjesta i poreza izmislila zelena tranzicija, sada se koti birokracija za sigurnost, a već se priprema rodna birokracija... AI se razvija u skladu s time, a ne znanošću i logikom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije