Toyota najavljuje

Mali Yaris s više od 210 konjskih snaga spreman za svjetsku premijeru u Ženevi

Toyota Yaris
Foto: Toyota
1/2
20.01.2017.
u 08:39

Cestovni sportski Yaris zamišljen je kao spona između Yaris WRC Rally inačice i standardne izvedbe

Na međunarodnom salonu automobila - koji će se od 9. do 19. ožujka održati u Ženevi - Toyota će premijerno izložiti inačicu novog Yarisa visokih performansi. Bit će izložen uz bok novom WRC Yarisu koji očekuje svoj debi na reliju Monte Carlo 19. siječnja.

Nova sportska verzija Yarisa ilustrirat će dinamičnost osvježenog Yarisa, koji se na tržištu očekuje tijekom proljeća. Na njemu bi se trebale naći slične dizajnerske izmjene na prednjem i stražnjem dijelu - naravno, u nešto blažoj mjeri od detalja sa sportske verzije - a moderniziran mu je i interijer.

Sportski Yaris spreman za Ženevu opremljen je snažnim motorom s više od 210 KS, a zamišljen je kao spona između Yaris WRC Rally varijante i standardne ponude Yaris modela.

Osim estetskih poteza, Toyota je odradila i mnoge tehničke izmjene kako bi se poboljšala Yarisova udobnost i upravljivost. Osvježenje ponude ovog modela odnosi se i na Yaris Hybrid verziju.

>> U hrvatske salone stigao najoriginalniji model Toyote - kreće od 163.900 kn

>> Ovo su vozila budućnosti: Toyota i Honda predstavili aute koji prepoznaju osjećaje

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar VitoВН
VitoВН
20:49 20.01.2017.

Toyotini modeli prvih 100 000 km bez kvara, Renaultovi modeli prvih 1 000 km nekoliko kvarova.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije