SMARTFLIPPER

Želite li svoj iPod ili iPhone pretvoriti u pravi fliper?

iFliper
New Potato
27.08.2010.
u 14:03

Pomoću jednostavnog dodatka koji se kao plastični okvir stavlja oko telefona, oni koji osjećaju nostalgiju za pravim, fizičkim tiltanjem mogu Appleove proizvode pretvoriti u pravi pravcati minifliper.

Za nepunih četrdeset dolara (39.99) od tvrtke New Potato možete kupiti okvir za minifliper, ili bolje rečeno iFliper budući da se okvir može staviti na iPhone i iPod. U cijenu je uračunat i download igrice fliper za iPhone (ali telefon mora biti otključan da bi prihvatio tu aplikaciju).

Inače, kao inspiracija za taj proizvod ljudima iz "Novog krumpira" sigurno je poslužila prvotravanjska šala s oglasom o dodatku koji iPad može pretvoriti u konzolu za arkadne igre. No, za razliku od zafrkancije s iPadom, iFliper se zbilja nudi na tržištu. A i svjetla na ploči uistinu zasvijetle kad je više kuglica u igri.

Ključne riječi

Komentara 1

SA
Sankotronic
18:36 27.08.2010.

Ma nije to ništa. Na iPadu ima prava flipper igrica i nisu joj potrebni nikakvi plastični dodaci da bude igriva. Dapače, dovoljno se udobno smjestiti na kauču i zabava može početi. iPad je do sada najbolji uredjaj od mnogih na kojima sam imao prolike raditi ili se igrati. I ovaj komentar napisan je na njemu sa virtualnom tipkovnicom i super je.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije