Imenovanja

Denis Voloder novi direktor divizije Oil & Gas u Siemensu Hrvatska

voloder
Arhiva Vl-a
09.09.2010.
u 17:25

Voloder i njegov tim radit će kao "centar kompetencije" za naftno-plinske poslove i energetske servise za regiju. Dosadašnji direktor divizije Vatroslav Sablić imenovan je predsjednikom uprave tvrtke Dioki.

Magistar na području tehničkih znanosti Denis Voloder imenovan je direktorom divizije za naftu i plin (Oil & Gas). Tridesetosmogodišnji Denis Voloder tu je funkciju preuzeo od Vatroslava Sablića koji je imenovan predsjednikom uprave tvrtke Dioki. Voloder i njegov tim radit će kao "centar kompetencije“ za naftno-plinske  poslove i energetske servise za regiju koja osim Hrvatske uključuje Srbiju, Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu te Crnu Goru.

U povodu imenovanja novi direktor divizije za naftu i plin Denis Voloder izjavio je da namjerava nastaviti razvoj poslovanja Siemensa u području nafte i plina na hrvatskom tržištu uz maksimalnu orijentiranost na ispunjavanje zahtjeva kupaca i poticanja načela izvrsnosti i komapnijskih vrijednosti među zaposlenicima.

Divizija pokriva širok spektar inovativnih proizvoda i usluga, poput kompresorskih stanica, automatizacije postrojenja, integriranih IT rješenja, procesne obrade voda i godišnjih ugovora o održavanju. Divizija osigurava pouzdanost postrojenja, poboljšanu učinkovitost u cijelom lancu proizvodnje naftnih i plinskih derivata od eksploatacije preko transporta do prerade i spremišta.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
02:01 10.09.2010.

I kaj je tu Hrvatskog??? Oil&Gas u Siemensu... E na koje smo mi grane pali... Placi zemljo placi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije