Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Philipsov usisavač Performer Expert

Dječje slavlje u domu Mirjane Mikulec

Mikulec Philips
Foto: Philips
1/10
07.04.2015.
u 09:15

Mirjana Mikulec testirala Philipsov usisavač nakon veselog dječjeg rođendana organiziranog upravo u njenom domu

Poznata dizajnerica interijera, Mirjana Mikulec, otvorila nam je nedavno vrata svog doma i pokazala nam se u potpuno ležernom izdanju. Naime, u njenom je stanu organiziran veseo dječji rođendan, a dizajnericu smo posjetili baš usred završnih priprema za zabavu.

I dok je Mirjana Mikulec javnosti najviše poznata kao jedna od vodećih hrvatskih dizajnerica interijera, čije ideje rado prate i u popularnoj emisiji InDizajn, te kao česta gošća brojnih društvenih događanja, kad se ugase kamere i blicevi fotoaparata, Mirjana Mikulec je, prije svega, brižna supriga i majka.

Lijepo dizajniran i topao dom mi je izuzetno važan. U njega je utkano sve ono što i profesionalno radim i što volim. No, kod kuće sam, prije svega, majka, a to sa sobom nosi i neke obveze. Posebno jer je mojoj mlađoj kćerkici tek pet godina. Malena djeca su zaigrana, a kada im doma dođu i prijatelji, čišćenje i pospremanje postaje sastavni dio skoro svakoga dana.”, ističe Mirjana Mikulec koja se, doduše, ovog puta nije nimalo zabrinjavala oko čišćenja nakon što se maleno društvo raziđe.

Naime, tvrtka Philips doskočila je problemu brojnih roditelja najnovijom generacijom usisavača A razreda s kojima ni dječji rođendani ni nered nakon njih više ne predstavljaju problem. A upravo je jedan od najnovijih Philipsovih usisavača, Performer Expert, isprobala i Mirjana Mikulec. Energetski učinkovit Philips usisavač pokazao je svu svoju učinkovitost, čak i na tepihu, s kojega su u jednom potezu usisavačem odstranjeni i najmanji dokazi netom završene dječje zabave.

Savršeno čišćenje bez buke

S ovakvim kućanskim „čudom“ ni najluđa dječja zabava mi više neće stvoriti problem s temeljitim čišćenjem i pospremanjem“, zadovoljno je rekla Mirjana Mikulec već nakon prvih nekoliko poteza Philipsovim usisavačem dodavši kako ju oduševljava što je usisavač istovremeno nevjerojatno tih. „Philipsov usisavač omogućuje savršeno čišćenje bez buke. Osim toga, ne moram se gotovo uopće saginjati jer na dršci se nalaze i prekidač i daljinski upravljač pomoću kojega mogu prilagoditi snagu usisavanja.“, pohvalila je Mirjana Mikulec svog novog „saveznika“ u čišćenju doma te istaknula kako sad s lakoćom može očistiti i nepristupačna mjesta pomoću pametnih dodataka koji dolaze s Philipsovim usisavačem.

Mikulec Philips
1/10

Tri su osnovne stvari kojima je Philips opravdao titulu najboljeg u klasi; nova usisna četka 3-u-1 TriActiveMax koja jednostavno uklanja prašinu i iz teško dostupnih mjesta, energetski učinkovit motor te nove tehnologije AirflowMax i PowerCyclone. Dok tehnologija PowerCyclone kod Philipsovog usisavača bez vrećice učinkovito odvaja prašinu i prljavštinu koja ulazi u usisavač, tehnologija Airflow Max obilježava Philipsove usisavače s vrećicom i osigurava potpuno usisavanje prašine, čak i uz punu vrećicu. Usisavači s vrećicom imaju i posebno razvijene filtere pa je tako zrak koji izlazi iz usisavača čišći od zraka koji u njega ulazi.

Foto: Philips

Kupnja bez rizika

Philips je za sve kupce najnovijih usisavača, u razdoblju od 16. ožujka do 16. svibnja, organizirao i posebnu akciju – 60 dana probnog korištenja. Uz to, Philips osigurava i 5 godina jamstva na kupnju određenih modela. Naime, uz standardno dvogodišnje jamstvo, kupci uređaja prijavom na Philips web dobivaju dodatne tri godine jamstva.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije