Simpozij

Eminentni stručnjaci o unapređenju uzgoja povrća i krumpira

povrće
Foto: Grgur Žučko/PIXSELL
01.10.2014.
u 07:20

Simpozij, koji traje do 2. listopada, obuhvaća niz tema, od tehnologije uzgoja do zaštite bilja

Teško je danas reći kojega povrća proizvodimo dovoljno, pada čak i proizvodnja luka i mrkve. No hrvatski proizvođači, da bi bili uspješniji, moraju biti organiziraniji, suvremenijih tehnologija i niže cijene rada, kazao je prof. dr. sc. Josip Borošić sa zagrebačkog Agronomskog fakulteta, domaćina 6. balkanskog simpozija o povrću i krumpiru (BSVP) pod pokroviteljstvom ISHS-a.

Simpozij, koji traje do 2. listopada, obuhvaća niz tema, od tehnologije uzgoja do zaštite bilja kako bi se poboljšala komunikacija i suradnja među istraživačima, tvrtkama i proizvođačima.

>> Komisija pomaže proizvođačima hrane novim programom vrijednim do 165 milijuna eura

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije