novi udar na vozače

Gorivo zbog PDV-a poskupljuje u četvrtak, a onda opet u utorak!

\'benzin_Arhiva VL_Crn_180610\'
Arhiva VL
28.02.2012.
u 09:13

Cijena prosječnog spremnika od sredine siječnja narasla je za više od 30 kuna

U sljedećih sedam dana čekaju nas dva poskupljenja goriva. Već u četvrtak prvo poskupljenje zbog povećanja PDV-a, a drugo u sljedeći utorak, javlja Dnevnik.hr. Cijena barela nafte ponovno je porasla i iznosi oko 125 dolara, a ako se tome doda i PDV, cijena goriva, kako piše Dnevnik.hr, mogla bi narasti i do 50 lipa.

Cijena prosječnog spremnika od sredine siječnja narasla je za više od 30 kuna. Iako su sindikati još prošli put od Vlade zatražili da smanji trošarine, Vlada im je poručila da ne namjerava ništa učiniti dok cijena litre benzina ne dosegne 12 kuna.

Predsjednik Uprave Ine Zoltan Aldott, gostujući u Dnevniku 3 na HTV-u nije konkretno odgovorio hoće li već u četvrtak na Ininim crpkama biti veće cijene benzina. Rekao je da su cijene nafte vrlo nestabilne te da na njih utječu poslovni i psihološki faktor.

>>Cijeli tekst čitajte ovdje

Ključne riječi

Komentara 57

OB
-obrisani-
17:32 28.02.2012.

Treba napuniti sutra spremnik.... Ups, pun je već 3 mjeseca i nikako ga isprazniti jer se ne vozim..... zarada INA-e i države u protekla 3 mjeseca od mene = 0!

SS
sseka
11:23 28.02.2012.

ekspresno nam se bliži grčki scenarij! a mediji skrivaju istinu od građana. udarili su \"lakirovku\" ko u doba nažešćeg komunizma!

00
0001
14:12 28.02.2012.

Pa sam Linić je rekao INI da je granica goriva 12kn pa zašto to ne bi postigli kroz 2 tjedna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije