raskol u vrhu

Inina tužba protiv Hanfe bez potpore hrvatskih članova

\'unu...zgb...24.05.2004. upravna zgrada ina-e u av.vjeceslava holjevca snimio:boris scitar\'
Boris Ščitar/PIXSELL
30.08.2011.
u 17:35

MOL-ova ekipa u vrhu Ine podnijela je Upravnom sudu tužbu protiv Hanfe u kojoj traži poništenje njezina rješenja od 29. srpnja koji se odnosi na MOL-ov pristup povlaštenim informacijama u Ini.

Iako hrvatski članovi uprave Ine to nisu poduprli, MOL-ova ekipa u vrhu te naftne kompanije podnijela je Upravnom sudu tužbu protiv Hanfe u kojoj traži poništenje njezina rješenja od 29. srpnja koji se odnosi na MOL-ov pristup povlaštenim informacijama u Ini.

U Ini napominju da zakon ne predviđa podnošenje žalbe na Hanfino rješenje nego samo tužbu.

– Ina radi zaštite prava kompanije koristi jedini pravni lijek – poručili su iz Ine.

Ministar gospodarstva Popijač pak kaže kako od svih očekuje da poštuju hrvatske zakone i institucije, ali je isto tako legitimno da to netko osporava.

O pozadini sukoba između MOL-a i Hanfe pročitajte ovdje.

 

Ključne riječi

Komentara 4

VO
VolimZagreb
05:37 31.08.2011.

Pa od kada oni imaju zajedničko mišljenje kada ovi Mađari misle samo na se i za se!

Avatar netstoper
netstoper
12:22 31.08.2011.

svaki hrvatski branitelj ,koji je prodao svoje dionice molu bez znanja vlade ili uz znanje vlade je počinio nacionalnu izdaju iz vlastitih uskogrudnih interesa ,kao i vlada...pod predsjedanjem premiera sanadera...

OB
-obrisani-
19:41 31.08.2011.

VolimZagreb Zato su napravili od INE profitabilnu kompaniju :-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije