PROMO

Luda zabava u parku Disneyland® Paris uz MasterCard

ZABA (1)
PR
Autor
PR članak
24.09.2012.
u 08:30

Kupnjom na MasterCard kartice Zagrebačke banke ulazite u bubanj, a glavna je nagrada obiteljski boravak u parku Disneyland® Paris!

Plaćajte svakodnevno svojim MasterCard karticama Zagrebačke banke – u Hrvatskoj, u inozemstvu i na internetu – kupujte na rate bez kamata i naknada, priuštite si više. Takvo je plaćanje jednostavno i praktično, a uz to pruža vam priliku da osvojite obiteljski izlet u parku Disneyland® Paris i doživite čarobno iskustvo koje će se vašem djetetu zauvijek urezati u sjećanje.

Već za kupovinu od 100 kuna pošaljite SMS poruku na broj 60050 i sudjelujte u nagradnoj igri, koja traje do 20. listopada. Dalje će sve ići automatski – sustav će bilježiti sve vaše daljnje transakcije u iznosu većem od 100 kuna po vašim MasterCard karticama Zagrebačke banke, a vi ste korak bliže nezaboravnom provodu u parku Disneyland® Paris.

SMS poruka treba sadržavati vaše ime i prezime, datum i godinu rođenja, ulicu i kućni broj, poštanski broj i mjesto stanovanja. Primjer poruke: Ana Jurić, 02. 06. 1978., Palmotićeva 13, 10000 Zagreb.

Objava dobitnika je 5. studenoga na www.zaba.hr, a putovanje u park Disneyland® Paris bit će od 23. do 25. studenoga.

Što god kupovali, oslonite se na svoje MasterCard kartice Zagrebačke banke – go!card, Individualnu Standardnu, Zlatnu ili Platinum. Ispunite želje, jer čarolije postoje!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?