STYRIA

Organizacijske promjene u odjelu prodaje medijskih rješenja Večernjeg lista

Petra Ivičević-Bakulić i Goran Ugarčina
Foto: Styria
1/4
16.05.2016.
u 17:42

Petra Ivičević-Bakulić, dosadašnja direktorica Odjela prodaje medijskih rješenja Večernjeg lista, s ove pozicije odlazi na vlastiti zahtjev

Petra Ivičević-Bakulić na vlastiti zahtjev odlazi s mjesta direktorice Odjela prodaje medijskih rješenja Večernjeg lista, a 1. lipnja na poziciju vršitelja dužnosti Direktora prodaje Večernjeg lista dolazi Goran Ugarčina. Oni će u sljedećem razdoblju raditi zajedno, a Ugarčinin mandat stupit će na snagu po odlasku Petre Ivičević-Bakulić.

Ivičević-Bakulić svoju je karijeru u Styria grupi gradila proteklih osam godina, od kojih je sedam provela u Večernjem listu, gdje brzo po dolasku preuzima poziciju direktorice odjela. Značajan doprinos dala je u transformaciji prodajnog poslovanja u smjeru digitalne prodaje te kod prilagodbe poslovanja tržištu značajno pogođenom krizom kroz pronalazak novih medijskih rješenja za klijente. Osim toga, poseban doprinos u posljednje vrijeme dala je kod uvođenja i integracije projektne prodaje.

Ugarčina u Večernji list dolazi s pozicije Direktora direktne prodaje i Prokurista Antene Zagreb, gdje je proveo posljednjih šest godina karijere. Svoju dosadašnju karijeru od samih početaka gradio je u prodajnom segmentu u području direktne prodaje te edukacije prodajnih predstavnika kroz seminare i direktni kontakt.

>> Andrea Borošić nova direktorica Večernjeg lista

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije