Dobar posao Feravina

Pjenušcu Francesca zlato 
i titula “Best Sparkling”

Feravino
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
25.07.2018.
u 09:15

– Zlatna medalja i titula Najbolji pjenušac za prvo europsko predstavljanje Francesce još jedna je potvrda da u Feričancima radimo dobar posao – kazao je Luka Vrga.

Moderan, ružičasti, ljetni pjenušac Feravina Francesca brut 2017. od 100% frankovke, proizveden charmat metodom, u mađarskom je Villányu na ocjenjivanju rosea osvojio zlato i titulu Best Sparkling.

– Zlatna medalja i titula Najbolji pjenušac za prvo europsko predstavljanje Francesce još jedna je potvrda da u Feričancima radimo dobar posao. Ocjenjivanje u Villányu, organizirano u cilju povezivanja i razvoja prekogranične suradnje proizvođača frankovke, bilo je prilika i za najavu rujanskog Festivala frankovke u Feričancima te da pozovemo Mađare da pošalju uzorke na ocjenjivanje – kazao je Luka Vrga, član uprave Osilovca u čijem je sastavu tvrtka Feravino.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije