Prema the Bankeru Zaba najbolja banka u Hrvatskoj

Franjo Luković
Mišo Lišanin
06.12.2009.
u 12:14

Zabina matična Grupa UniCredit osvojila je ukupno šest nagrada za poslovanje u regiji. U listopadu im je, pak, dodijeljeno priznanje za najbolju investicijsku banku regije srednje i istočne Europe.

Financijski časopis The Banker iz grupe Financial Times proglasio je Zagrebačku banku najboljom u Hrvatskoj.

Zabina matična Grupa UniCredit osvojila je ukupno šest nagrada; za najbolju banku u Italiji, srednjoj i istočnoj Europi, Bugarskoj, Poljskoj, Turskoji Ukrajini. U listopadu im je, pak, dodijeljeno priznanje za najbolju investicijsku banku regije srednje i istočne Europe. Time se broj nagrada The Bankera popeo na osam. Nagrade su im dodijenjene na svečanosti u Londonu.

Komentara 4

Avatar punkufer
punkufer
21:09 06.12.2009.

Najbnolja PO ČEMU? Po žmikanju prezaduženih građana, podizanju kamata na kredite, skupim naknadama za sve i svašta, po količini novca izvučenog od Hrvta u inozemstvo? Po čemu?

OB
-obrisani-
12:46 06.12.2009.

Još kad bismo saznali tko je doista vlasnik Zagrebačke banke,osim Unicredita...Mislim da bi odgovor na to pitanje do temelja protresao svo naše \"znanje\",ali i sliku Hrvatske.

IB
Ivana Brkić Ćubela
13:04 06.12.2009.

meni je najbolja ona Bnka koja mi da fixni Kredit sa 4,5 % kamate na 35 Godina !!! Eee puno trazim !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije