PROMO

Prva stambena štedionica nudi vam trostruki dobitak

PSŠ
PSŠ
PR
Autor
PR članak
26.11.2012.
u 12:21

Stambenu štednju mogu imati svi, i djeca i odrasli i svi dobivaju kamatu i državni poticaj

Prva stambena štedionica nudi vam trostruki dobitak: za sklapanje ugovora o štednji na 5, 7 ili 10 godina ne plaćate naknadu ako odmah ugovorite trajni nalog za uplate ili uplatite prvu ugovorenu štednu uplatu.

Ako na svoj novotvoreni ugovor o štednji uplatite najmanje 5.000 kuna do 31.12.2012., dobivate 15% više kamate na sve štedne uplate do 31. prosinca 2013.

Ugovorite li štednju do 31. prosinca, na svoju štednju dobivate 15% državnog poticaja na iznos ušteđen u jednoj kalendarskoj godini, najviše 750 kuna.

Tako štedite na naknadi, a dobivate višu kamatu te državni poticaj.

Stambenu štednju mogu imati svi, i djeca i odrasli i svi dobivaju kamatu i državni poticaj. Cijela se obitelj može udružiti u stambenoj štednji i na kraju svoje ugovore ustupiti jednom članu obitelji koji podiže kredit. Ugovor o štednji možete sklopiti na 2, 5, 7 i 10 godina, možete početi i s manjim iznosima koje ćete s vremenom povećati. Stambena štednja je pouzdan i isplativ način štednje za budućnost djece, za njihovo školovanje i sve veće potrebe koje će se pojavljivati kako odrastaju.

Samo stambena štednja daje vam pravo na povoljan stambeni kredit s fiksnom kamatnom stopom za cijelo vrijeme otplate kredita, a takvim kreditom možete riješiti sve – od kupnje do adaptacije, uređenja i opremanja stana do zahvata kojima će vaš prostor postati energetski štedljiviji, a izdaci za režije manji.

Štednja u Prvoj stambenoj štedionici dobar je odgovor na svako pitanje o budućnosti!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?