GREEN-TECH

Quadratum d.o.o. dolazi na GREENVEST: HOME EDITION

energo
Croenergo.eu
26.08.2013.
u 13:36

Solatube® je novo ekološko rješenje osvjetljenja u stambenim i poslovnim prostorima.

Tvrtka Quadratum d.o.o. iz Zagreba bavi se projektiranjem, nadzorom i građenjem, vođenjem projekata i consultingom, te energetskim certificiranjem zgrada. Na tržištu uspješno posluje već 3 godine, a od ove godine ovlašteni je zastupnik Solatube® sistema za Republiku Hrvatsku.

Solatube® je NOVO ekološko rješenje osvjetljenja u stambenim i poslovnim prostorima. Ova inovativna tehnologija unosi prirodnu dnevnu svjetlost u unutrašnjost doma ili poslovnog prostora i omogućava izvrsnu prirodnu rasvjetu tijekom cijelog dana, čime se stvara jedinstven ugodan životni prostor.

Solatube® preusmjerava najveću moguću količinu vanjske svjetlosti u unutarnje prostorije koristeći samo sunčevu svjetlost za rasvjetu od izlaska do zalaska sunca. Pritom štedi električnu energiju, pridonosi očuvanju okoliša, a unoseći sunce u prostoriju utječe na dobro zdravlje i raspoloženje ljudi.

Zbog izuzetnog svjetlosnog protoka (99,7%) Solatube® je svojom tehnologijom jedinstven i predstavlja odlično ulaganje kada želite svoj dom ili radno mesto ispuniti dnevnom svjetlošću i povećati kvalitetu životnog prostora.

Kako funkcionira Solatube®?

Solatube® dnevnu svjetlost hvata kroz kupolu na krovu, preusmjerava je preko visoko reflektirajućih cijevi, te preko stropnog raspršivača učinkovito raspršuje po prostoru.

Kupola je smještena na nepropustan krovni obrub, koji se jednostavno ugrađuje na ravne i na kose krovove, pokrivene bilo kojim krovnim materijalom. Visoko reflektirajuće cijevi mogu ići od krova do stropa u dužini do 15 m. A u ponudi je i 7 elegantno oblikovanih raspršivača, od klasičnih do moderno dizajnerskih, uljepšati će izgled svakog interijera.

Kako bi omogućili najbolje rješenje za osvjetljivanje prirodnom dnevnom svjetlošću Solatube® sistemima, naš tim nudi vam besplatno stručno savjetovanje.

>> \'GREENVEST: HOME EDITION\' u Arena Centru od 17. do 19. 10.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije