dosta im je

Radnici Čačićeva Coninga za sutra najavili štrajk

'17.12.2012., Ulica A. Senoe, Varazdin - Sjediste tvrtke Coning u vlasnistvu supruge Radimira Cacica.  Photo: Marko Jurinec/PIXSELL'
'Marko Jurinec/PIXSELL'
20.02.2013.
u 10:44

U štrajk stupamo zbog neisplate plaća već sedam mjeseci, rekao je sindikalni povjerenik Stjepan Vidaček

Radnici Coning d.d.-a iz Varaždina u četvrtak u 8 sati stupaju u štrajk, javio je medijima sindikalni povjerenik Stjepan Vidaček. Dodaje i da pregovaraju s ostalim tvrtkama Grupe Coning te da će i njihovi radnici možda stupiti u štrajk idućeg tjedna.

– U štrajk stupamo zbog neisplate plaća već sedam mjeseci. Nisu nam ni uplaćivani doprinosi u 2011. i 2012. godini, pa sad ne možemo dobiti povrat poreza, a nadali smo se tako dobiti "plaću do dvije" – otkriva Vidaček.

>> Dioničari odlučili: Pripojit će se sve tvrtke Coning Grupe

Ključne riječi

Komentara 1

VE
vero
13:01 20.02.2013.

Evo Čačić dobiva neke novce o Croairlansa pa možda bude barem 1 plaća sjela ili mu to treba za zatvorske troškove. Pa Liniću treba pisati i pitati kako mu to drug gospodarstvenik vodio tvrtku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije