NADA DROBNE POPOVIĆ

Šefica Petrola nakon preuzimanja Croduxa za Večernji otkriva detalje: 'Imamo plan za Hrvatsku'

07.02.2022.
u 18:03

Predsjednica uprave Petrola Nada Drobne Popović: ”Potražnja za energijom samo će rasti, a energetski krajolik u sljedećih 10 godina promijenit će se više nego u posljednjih 100 godina”

Ključne riječi

Komentara 3

ED
edgar2
19:15 07.02.2022.

Tko nam je kriv što mislimo da smo najpametniji (a to baš i nije tako)...Sjećam se početka 2000-tih kada je jedan od naših vrsnih stručnjaka izjavljivao da naftne kompanije nemaju budućnost!

MO
modovisisajteMaraschino
18:43 07.02.2022.

kao i svi do sada. izvuć dobit iz Hrvatske i uložiti u Švicarske banke

Avatar Istinski Hrvatski Vitez
Istinski Hrvatski Vitez
18:49 07.02.2022.

Šefica Petrola nakon preuzimanja Croduxa za Večernji otkriva detalje: 'Imamo plan za Hrvatsku jer makar pripadamo europskoj obitelji ulaganja na balkan, u Afganistan i Pakistan jer su to zanimljive plemenske zajednice i perspektivna tržišča makar tamo vladajuju siročad, korupcija i ratna stanja'

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?