AKVIZICIJA

Studenac preuzeo prodavaonice Toni marketi

Trgovački maloprodajni lanac Studenac preuzeo slunjski trgovački lanac Kordun
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
1/2
06.12.2022.
u 14:11

Nakon ovogodišnjih akvizicija, među kojima se ističe preuzimanje dubrovačkog lanca Pemo i kutinske Lonie, sada je Studenac osnažio i svoju poziciju na području Splitsko-dalmatinske županije, ističe se u priopćenju Studenca od utorka.

Maloprodajni lanac Studenac izvijestio je u utorak da je preuzeo prodavaonice kompanije Princeza Korina d.o.o., prepoznatljive pod brendom Toni marketi, a riječ je o 12 maloprodajnih objekata na području Splitsko-dalmatinske županije, koji su zapošljavali približno 40 zaposlenika.

Nakon ovogodišnjih akvizicija, među kojima se ističe preuzimanje dubrovačkog lanca Pemo i kutinske Lonie, sada je Studenac osnažio i svoju poziciju na području Splitsko-dalmatinske županije, ističe se u priopćenju Studenca od utorka.

"Pridruživanje prodavaonica Toni marketi u mrežu Studenca ponovno potvrđuje našu tezu kako mali formati poput naših imaju velike potencijale i prednosti, a mi ih uspješno koristimo kako bismo se uklopili u različite lokalne zajednice, ali i dublje integrirali u one u kojima smo već prisutni", kazao je predsjednik Uprave Studenca Michal Senczuk.

Cilj im je, kako je naveo, da novim kupcima, uz postupno unapređenje svih poslovnih aspekata, pruže ugodno i upotpunjeno iskustvo kupnje.

Preuzete prodavaonice već su rebrandirane u Studenac i otvorene početkom prosinca. Iz Studenca su naveli i kako nastavljaju sa svojom poslovnom strategijom rasta te uvođenjem novih i unapređenjem postojećih aktivnosti.

Studenac trenutno zapošljava više od 5.500 djelatnika, ima gotovo 1.100 prodavaonica te je među vodećim maloprodajnim lancima u Hrvatskoj.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije