NAPUŠTA FUNKCIJU

Tomislav Vuić odlazi iz uprave Erste banke

Tomislav Vuić
Foto: Žarko Bašić/PIXELL
10.02.2014.
u 15:48

Vuić je u Erste banci proveo 18 godina, obnašajući dužnost zamjenika predsjednika uprave, a u pojedinim razdobljima i predsjednika uprave

Dosadašnji zamjenik predsjednika uprave Erste&Steiermärkische banke Tomislav Vuić odlazi iz banke od 1.lipnja. Nije poznato u koju tvrtku ili financijsku instituciju odlazi.

Vuić je u Erste banci proveo 18 godina, obnašajući dužnost zamjenika predsjednika uprave, a u pojedinim razdobljima i predsjednika uprave. Do kraja svibnja banka će imenovati novu osobu na tu poziciju.

– Iznimno cijenimo cjelokupni doprinos koji je Tomislav Vuić dao Erste banci, gdje je sudjelovao u građenju naše korporativne kulture i rezultata na koje smo ponosni. Njegova uloga u stvaranju današnje pozicije banke bila je velika i na tome mu najiskrenije zahvaljujemo. Želimo mu puno sreće u nastavku karijere – istaknuo je Petar Radaković, predsjednik uprave Erste banke.

Komentara 1

CV
cvorovic
12:29 11.02.2014.

ovaj covjek je prehuman i preinteligentan za danasnje banke

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije