Kampanja za komplet odjeće

Unique Travel Setova prodano za 27.000 dolara

VL
Autor
Radmila Kovačevć
06.05.2017.
u 08:00

Oko 60% kupaca je iz Hrvatske, 20% iz SAD-a te po 10% iz Njemačke i Britanije

Domaći inovativni komplet odjeće Unique Travel Set tijekom globalne kampanje na Kickstarteru ‘uprihodio’ je nešto više od 27.000 dolara.

Globalna kampanja trajala je 44 dana, a u tom je razdoblju putni set kupilo 119 ljudi iz raznih dijelova svijeta. Više od 60 posto kupaca je iz Hrvatske, oko 20 posto iz SAD-a te po 10 posto iz Njemačke i Velike Britanije. Nekoliko je kupaca i iz Australije, Singapura i Ujedinjenih Arapskih Emirata, a ukupno je prodano 80 setova odjeće, oko 15 torbi i desetak kapa.

Inače, ovaj praktični set odjeće za putovanja od sedam odjevnih komada, modne dizajnerice Katarine Džale i njezine poslovne partnerice Rašeljke Maras, omogućava oko 30 različitih odjevnih kombinacija, a teži manje od dva kilograma.

– Izuzetno smo ponosne da je još jedan hrvatski proizvod pronašao svoje mjesto na svjetskom tržištu, a posebno smo zadovoljne što proizvod do kraja dizajniramo i proizvodimo u Hrvatskoj – komentar je Katarine Džale, glavna dizajnerice i suosnivačice projekta.

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije