Selidba

Uprava Coca-Cole odlučila je zatvoriti punionicu u Solinu!

Coca Cola
Reuters/Pixsell
26.01.2011.
u 19:40

Bez posla će ostati ukupno 52 radnika. Obećava im se kvalitetan program zbrinjavanja.

Uprava Coca-Cole HBC Hrvatska odlučila je ujediniti svoje proizvodno poslovanje u središnjoj proizvodnoj jedinici u Zagrebu te pokrenuti proces restrukturiranja. U sklopu toga, do 31. kolovoza ove godine ugasit će proizvodne linije u punionici u Solinu, koja ostaje skladišno-distribucijski centar. Zatvaranjem proizvodnih linija prestaje potreba za daljnjim zapošljavanjem 52 radnika, 47 u Solinu i 5 u drugim jedinicama. Tvrtka zapošljava 668 ljudi.

Uprava Coca-Cole započela je jučer s Radničkim vijećem razgovore o uvjetima zbrinjavanja tehnološkog viška. Glavni direktor Ramon Weidinger ističe da će se ponašati društveno osjetljivo i odgovorno. Odluka o gašenju punionice u Solinu donesena je radi povećanja učinkovitosti i jačanja konkurentnosti.

Ključne riječi

Komentara 3

MA
mani102
12:29 27.01.2011.

treba i ovu uzg zatvoriti umjesto da pijemo domaće sokove od vioća mi prihvačamo ova zapadna smeća a od toga samo država ima trošak oboljevanje judi izaziva povečene troškove zdravstvenog sustava neka se zatvori i ostali pogoni cole

UK
Ugo Kajvez
10:04 27.01.2011.

Smeće, kemikalije skojim se najviše truje mladež .............

KU
kukuriku
17:57 27.01.2011.

..i opet zídovi gube...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije