Varaždin

Varaždinski Validus još jednom izbjegao stečaj

ankica mamić
VL
09.12.2011.
u 12:32

Predlagatelj stečaja bila je zagrebačka tvrtka Integralni marketing i komunikacije, no sudu su poslali podnesak da povlače prijedlog

Trgovački sud u Varaždinu danas je trebao odlučivati o tome hoće li varaždinski Validus otići u stečaj. Predlagatelj stečaja bila je zagrebačka tvrtka Integralni marketing i komunikacije, no sudu su poslali podnesak da povlače prijedlog. Tako je Validus opet u posljednji trenutak, vjerojatno u dogovoru i s ovim vjerovnikom, uspio izbjeći stečaj.

Tvrtka Integralni marketing i komunikacije zapravo je IM&C agencija, čija je vlasnica Ankica Mamić poznata PR stručnjakinja koja za Validus i nekadašnju Fima grupu Milana Horvata obavlja poslove odnosa s javnošću. Među njezinim je klijentima i Agrokor, kao i HNS-ovac  Radimir Čačić te Vaba banka. Agencija od Validusa potražuje 557.268 kuna glavnice i 128.339 kuna kamata.

Ključne riječi

Komentara 1

KR
krka
17:35 11.12.2011.

Prevarant odustao od stečaja lopova. Dokle će trajati pravosudni cirkus sa takvim i sličnim protagonistima? I vrapci već po Hrvatskoj znaju da je Horvat Milan, Gazić Kradimir, i društvo lopine najvećega kalibra. Velika lova i advokati kao Nobilo i ostali šljam im omogućavaju da nekažnjeno u firmama kradu, varaju, otimaju, zatvaraju \'\'isisane\'\' firme, da bi sutra otvorili nove...otd. Za mene ti ljudi nisu ništa manja bagra od Sanadera i Pašalića, imaju isti profesionalni i krim profil. Nezdravo je društvo koje nema snage i volje sasjeći glave takvim i sličnimlopinama. Hvala na ministru kalibra Kradimira Gazića, on može biti samo gori od Kalmete. Odlazeći je to radio javno, a Kradimir će krasti sofisticirano jer ima čitavu mrežu logističara-janjičara koji mu ližu dupe i plješću njegovim gadarijama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije