Prodaja

Varaždinski Vis ponudio 30,8 milijuna kn za Pamučnu u D. Resi

pamucna
Kristina Štedul Fabac/Pixsell
17.05.2010.
u 12:11

Ponudama varaždinske tvrtke najoštrije je konkurirala Neda iz Senja, čiji je vlasnik Milan Ćudić prestao licitirati s iznosom od 30.4 milijuna kuna.

Tvrtka Vis iz Varaždina, dio grupacije T7, ponudila je na današnjoj javnoj dražbi na karlovačkom Trgovačkom sudu 30,8 milijuna kuna za kupnju Pamučne industrije u Dugoj Resi.

Tim su iznosom nadmašili ponude još troje zainteresiranih kupaca - tvrtke Glasteks iz Klagenfurta, Neda iz Senja i Tekstilno doradni centar iz Duge Rese, čiji su osnivači tvrtke Jadran iz Zagreba, Galeb iz Omiša i Unitas iz Zagreba.

Ponudama varaždinske tvrtke najoštrije je konkurirala Neda iz Senja, čiji je vlasnik,Milan Ćudić prestao licitirati s iznosom od 30.4 milijuna kuna.

Tekstilno-doradni centar odustao je od dražbe nakon ponuđenih 20 milijuna kuna. Mirko Barišić iz zagrebačke tvornice Jadran rekao je da TDC nije spreman dati više od 20 milijuna kuna za Pamučnu i da čestita novom vlasniku za kojeg je siguran da će uplatiti licitiran iznos i pokrenuti proizvodnju u Dugoj Resi.

 - Zadovoljna sam što je ovoga puta postignuta cijena od 30,8 milijuna kuna, no poučena prijašnjim iskustvima, kada je potrencijalni kupac licitirao i manji iznos, ali nije uplatio novac, pa su dvije javne dražbe na taj način propale, bit ću potpuno zadovoljna kada vidim da je novac uplaćen i da Pamučna ima novog vlasnika - komentirala je Jasna Brajdić, stečajna upraviteljica dugoreške Pamučne.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije