Nova platforma

Vip forumaši gradit će si imidž komentatora

Mario Cvitković
Željko Lukunić/PIXSELL
20.08.2013.
u 20:17

Vip forum, usluga namijenjena svim ljubiteljima gadgeta i tehnologije, predstavljen je na online-konferenciji.

Vip forum nova je online platforma namijenjena ljubiteljima gadgeta i online rasprava koji traže brze, jednostavne, precizne i stručne odgovore na sva pitanja vezana uz telekomunikacijske tehnologije, proizvode i usluge. Vip forum sadrži i posebne funkcionalnosti, poput tražilice u koju korisnici mogu utipkati pitanje i vrlo brzo doći do već postojećeg odgovora koji mogu ocijeniti kao rješenje koje im je pomoglo.

Na temelju znanja, aktivnosti i angažmana na forumu forumaši će biti rangirani sukladno svojim zaslugama te će tako moći napredovati i graditi svoj imidž relevantnih društvenih komentatora.

– Pokretanjem Vip foruma željeli smo uspostaviti što neposredniju komunikaciju s korisnicima – dati svima onima koji imaju što reći dovoljno prostora da to i učine te korisnicima ujedno pružiti što ažurniju i kvalitetniju stručnu podršku. Svima koji pronalaze interes u tehnologiji, telekomunikacijama i sličnim područjima želimo omogućiti da sudjelovanjem u različitim temama i raspravama dobiju priliku pokazati i s drugima podijeliti svoje iskustvo i stručnost. I to bez cenzure jer na Vip forumu se cijeni znanje – rekao je Mario Cvitković, član uprave Vipneta.

>>Vipnet povećao broj pretplatnika i ostvario rast dobiti od 2,9 posto

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije