borba za opstanak

Vip se uključuje u utrku: Stiže televizija sa 190 programa

pedstavljene nove vip usluge
Željko Lukunić/PIXSELL
27.04.2012.
u 19:59

Od 15. svibnja Digitalna televizija sadržavat će multiviziju, pauze, propustile ste, zakasnili ste, snimalicu, videoteku...

Nakon što je još prošle godine Vipnet preuzeo stopostotno vlasništvo B.neta, čime je vrijednost ukupne transakcije, uključujući time i preuzimanje duga, dosegnula 93 milijuna eura, dvije velike kompanije započele su proces spajanja, koji će trajati idućih nekoliko mjeseci.

Novi član uprave

Dosadašnji predsjednik uprave B.neta Adrijan Ježina imenovan je novim, četvrtim članom uprave Vipneta, gdje će na novome radnom mjestu biti zadužen za nedavno osnovani Vipnetov sektor multimedije i fiksnog pristupa.

Spajanje dviju kompanija u jednu ne znači i gašenje B.netova brenda jer će on i dalje na tržištu ostati kao posebna linija proizvoda, poručili su na konferenciji za novinare članovi Vip uprave predstavljajući novosti u organizaciji i poslovanju svoje kompanije.

– Ponosan sam na prepoznatljivost i uspjeh B.neta na tržištu. Ovo je logičan korak u nastavku razvoja poslovanja i, s obzirom na to da je riječ o ponajboljim tvrtkama u njihovu segmentu poslovanja, siguran sam da ćemo postati najbolja konvergentna tvrtka na tržištu – poručio je Adrian Ježina, novi član Vipneta.

Ujedinjavanjem dvaju brendova najavljena je i nova usluga na tržištu – Vip televizija.

Riječ je o digitalnoj televiziji koja će sa svim funkcionalnostima komercijalno biti dostupna od 15. svibnja.

– Uvođenje televizije Vipnetu se daje nova tržišna snaga. Korisnici će moći uživati u televiziji s najviše kako SD, tako i HD programa, a u ponudi se nalazi više od 190 programa najpopularnijih i najtraženijih sadržaja – objasnio je Mladen Pejković, predsjednik uprave Vipneta.

Preuzmi i karaoke

Digitalna televizija sadržavat će, kako je najavljeno, napredne funkcionalnosti poput multivizije, pauze, propustile ste, zakasnili ste, a na lokalnu snimalicu snimat će se željeni sadržaj, dok će “videoteka” nuditi čak tri tisuće različitih naslova, od dokumentaraca, serija pa sve do najpopularnijih filmskih hitova.

Korisnici će imati na raspolaganju i besplatan sadržaj koji je bogat serijama, a pružit će se mogućnost i preuzimanja karaoka.

– Usluga će u svome početku pokrivati sedam najvećih gradova, a VIP ovom ponudom neće ući u proizvodnju televizijskog sadržaja – poručio je Pejković.

Uz osnovni paket, u ponudi će biti i tematski, premium i HD paketi.

Komentara 11

LU
lutomirski
20:10 28.04.2012.

budale jedne, a jos gore budale koje to aboniraju, ova 3 programa nevaljaju nista, a kamoli 190, morati cu uzeti godisnji da to stalno gledam..

VA
vatra
20:04 27.04.2012.

kojoj budali treba 190 televizijskih programa?

ZO
zook
19:51 28.04.2012.

ljep pokušaj al nemamo mi ni za kiflu više.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije