prodaje zgradu

Zabina zgrada u Paromlinskoj postaje trgovački centar

zaba paromlinska
Marko Prpić/PIXSELL
23.04.2012.
u 11:54

Ponudi nekretnine u ožujku prethodila je izrada studije razvoja \'\'\'Projekt Paromlinska\'\' koji predviđa trgovački centar proširen na postojeće gradsko parkiralište u koji će se preseliti i autobusni terminal

Zagrebačka banka ponudila je na prodaju s početnom cijenom od 12,5 milijuna eura zgradu u Paromlinskoj ulici u kojoj je sjedište banke, doznaje Tportal. Ponudi nekretnine u ožujku prethodila je izrada studije razvoja ''Projekt Paromlinska'' koji predviđa trgovački centar proširen na postojeće gradsko parkiralište u koji će se preseliti i autobusni terminal.

On bi se trebao naslanjati na Glavni kolodvor i najstariji zagrebački šoping-centar Importanne, a projekt je banka naručila od renomiranog arhitektonskog biroa 3LHD poznatog, između ostalog, i po preuređenju splitske rive.

 

 

 

Komentara 5

MI
Milkica
12:24 23.04.2012.

Odlično, stvarno nam treba još jedan trgovački centar. A poslije ćemo opet slušati o tome kako se otvorila hrpa radnih mjesta. Još malo pa će u ovoj zemlji biti posla samo za butiguše. A i ljudi ne znaju kaj bi s lovom pa će sigurno navaliti u dućane.

OU
outlaw
12:59 23.04.2012.

ajd bar nešto od bankstera

OB
-obrisani-
13:04 23.04.2012.

Baš u tom dijelu grada nedostaje jedan trgovački centar. Nastavno na to, predlažem da sruše Paromlin i naprave još jedan trgovački centar, a ista stvar vi se mogla napraviti i s kompleksom iza Kvatrića - Badel i Gorica.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije