Aktivirao opasnu napravu

Dok se “rješavao” ilegalne bombe, teško ozlijedio obje noge

ručna bomba
Ilustracija: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
26.01.2016.
u 12:58

Policija je nakon te nesreće pretresla njegov dom i pronašla i oduzela pištolj te nekoliko stotina komada raznog streljiva koje legalno posjeduje.

Dok se pokušavao “riješiti” bombe koju je ilegalno čuvao te ju odbaciti uz rijeku, teško je stradao 63-godišnjak iz Valpova.

- Aktivirao je ručnu obrambenu bombu, a u eksploziji je zadobio teške ozljede na obje noge – izvijestio je Vlado Krznarić, glasnogovornik PU osječko-baranjske. Zbilo se to u blizini rijeke Vučice u nedjelju oko 11 sati.

Policija je nakon te nesreće pretresla njegov dom i pronašla i oduzela pištolj te nekoliko stotina komada raznog streljiva koje legalno posjeduje. Slijedi mu kaznena prijava zbog ilegalne bombe.

- Apeliramo na sve koji još negdje u svojim domovima čuvaju ili skrivaju oružje ili eksplozivna sredstva da ga bez straha od sankcija prijave policiji – zaključuju u PU. 

>> Na Novu godinu aktivirao bombu, pa se ozlijedio

Komentara 1

JO
jono
23:00 26.01.2016.

Hoće komunisti i po drugi put da razoružaju Hrvatski narod

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije