jeste li ih vidjeli?

U proteklih tjedan dana nestalo devet osoba od kojih šestero maloljetnih

 nestali
Foto: nestali.hr
1/6
10.04.2015.
u 09:33

Ako ste vidjeli osobu, molimo da posjetite njezin profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba na www.nestali.hr, nazovete broj 192 ili da se javite u najbližu policijsku postaju

U proteklih sedam dana u Hrvatskoj je nestalo 9 osoba od kojih je šestero maloljetno. Policija još uvijek traga za Valentinom Pili, Tinom Vladićem i Martinom Zorkić.

Ako ste vidjeli osobu, molimo da posjetite njezin profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba na www.nestali.hr, nazovete broj 192 ili da se javite u najbližu policijsku postaju.

Sabina Bajrić (13) visoka je 160 centimetra, ima ravnu crnu kosu, smeđe oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. 

Sabina se u ponedjeljak, 6. travnja, udaljila s adrese u Varaždinu, Sajmište bb, u nepoznato. U trenutku odlaska bila je odjevena u sivu jaknu, crne tajice i plave tenisice te vozi bijeli bicikl.

Branko Bajzec (42) visok je 185 centimetara, ima crnu kosu, tjemene je ćelavosti, smeđih očiju te jače tjelesne građe. 

Branko se u ponedjeljak, 6. travnja, udaljio s adrese u Zagrebu, u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku odlaska.

Nenad Horvat (12) visok je 155 centimetara, ima crnu kosu, smeđe oči, okruglo lice te je jače tjelesne građe.

Nenad se u utorak, 7. travnja, udaljio s adrese u Cresu, Jadranska obala, u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku odlaska.

Marijan Kojadin (12) visok je oko 165 centimetara, ima kestenjastu kosu, zelene oči, okruglo lice i jače je tjelesne građe.

Marijan se u utorak, 7. travnja, udaljio s adrese u Dugom Ratu - Oriju, u nepoznato. U trenutku odlaska bio je odjeven u crvenu jaknu, sivu majicu, sivu trenirku i crvene tenisice, a sa sobom je nosio školski ruksak.

Marijana Kovačević (17) visoka je 168 centimetara i ima crnu kosu.

Marijana se u utorak, 7. travnja, udaljila s adrese u Zadru, Bana Josipa Jelačića, u nepoznato. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku odlaska.

Marija Mucak (18) visoka je 163 centimetara, ima smeđu kosu i smeđe oči. Ima okruglo lice i srednje je tjelesne građe.

Marija se u srijedu, 8. travnja, udaljila s adrese u Bedekovčini u nepoznato. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku odlaska.

Ira Nuber (18) visoka je 170 centimetara, ima crnu gustu kosu, smeđe oči, okruglo lice i srednje je tjelesne građe.   

Ira se u srijedu, 8. travnja, udaljila s adrese u Osijeku, Vinkovačka, u nepoznato. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku odlaska.

Ana Šipoš (16) se u srijedu, 8. travnja, udaljila s adrese u Osijeku, Ružina ulica 32, u nepoznato.

Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku odlaska.

Kristina Zrilić (16) visoka je 160 centimetara, ima ravnu kestenjastu kosu, velike kestenjaste oči i srednje je tjelesne građe.

Kristina se u srijedu, 8. travnja, udaljila s adrese u Bedekovčini u nepoznato. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku odlaska.

>> Jeste li ga vidjeli? Ostavio oproštajno pismo i otišao od kuće

Ključne riječi

Komentara 3

GO
Gomila
10:11 10.04.2015.

Kakvu policiju hrvatska ima gonjaju Bandica i mjenjaju grb na registracijama

GO
Gomila
10:15 10.04.2015.

Ostojic vodi politiku a hrvatska djeca nestaju sto prije ovaj covjek ode bit ce bolje za hrvatsku

Avatar deziderij
deziderij
11:08 10.04.2015.

Ovo je svakako prestrašno. Ne mogi si pojmiti kako nestaju toliki ljudi i kuda i kako nestaju ? Što se to događa u ovoj jad zemlji ? Kako je moguće da toliki nestanu i to bez ikakova traga ? Što radi policija ? Naprosto nevjerojatno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije