NOVO PREPUCAVANJE

HDZ i SDP opet zaratili na Twitteru, ovaj put oko Hasanbegovića

twitter
Foto: Screenshot Twitter
1/2
11.02.2016.
u 15:17

HDZ: Nije naodmet ponoviti naše antitotalitarističke stavove. SDP svoje nije ponovio još od studenog '90.

HDZ i SDP opet se prepucavaju na Twitteru. Danas je povod bio ministar kulture Zlatko Hasanbegović, točnije, njegova izjava da Vlada i HDZ jasno stoje na zasadama demokratskog antifašizma, antikomunizma i antitotalitarizma, što je HDZ tvitnuo.

– Nije naodmet ponoviti naše antitotalitarističke stavove. SDP svoje nije ponovio još od studenog '90. – objavio je također HDZ.

– A vi nemate posla oko proračuna i kadroviranja u Vladi? Stalno ste na 41. i 91., dajte zakoračite u 21. stoljeće. Ne boli! – uzvratio im je SDP. Uslijedilo je prepucavanje u kojemu su se SDP-ovci našalili i na račun šefa HDZ-a Tomislava Karamarka i njegovog znanja engleskog jezika.

 

>> SDP i HDZ opet zaratili na Twitteru: Počelo s Ostojićem, završilo na Tuđmanu

>> SDP na Twitteru zaželio uspjeh Oreškoviću, HDZ im zahvalio

Komentara 12

JO
johnxxx
15:41 11.02.2016.

Zbogom Večernji. Način kako Marinko Jurasić naganja ministra Hasanbegovića bez zadrške prenoseći optužbe pročetničkog glasila Novosti nastale pretvaranjem HOS-ove kape (legalna i herojska postrojba HV-a) u "ustašku" ponukalo me da definitivno napustim ovaj portal, kao što sam svojevremeno napustio Jutarnji. Večernji je već duže vrijeme dio "vučjeg čopora" koji predvode Index i Jutarnji, te strane televizije u HR, te danas u prvom redu služi za promociju orjunaške politike, ali ne jedan perfidan načina da se nešto prostora ostavi i "desnim" novinarima.

ĆA
ćaćaća
15:36 11.02.2016.

stanimirovića na čelo komisije koja odlučuje ko je ustaša a ko ne..on kao pravi četnik to zna najbolje..sdp ga sigurno vidi kao svojeg pulena zaslužnoga za stvaranje neovisne hrvatske države...

MA
matador007
15:39 11.02.2016.

E,kad se stranka koja ima vrsnu poznavateljicu ruga na znanju engleskog jezika,blažena nam bila cvrkutava Ingrid,onda je svaki,ali svaki komentar suvišan!!! Jadni ste do bola.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije