Dobar glas daleko se čuje

Novi hit Lane Jurčević pjeva se i na ulicama Hollywooda

lanajurcevic
Foto: Promo
1/3
05.12.2014.
u 15:30

Lana i dalje drži vodeću poziciju na Instagramu, gdje ima najviše fanova od svih pjevačica i javnih osoba u Hrvatskoj.

Lana Jurčević prošlog je tjedna potpisala ekskluzivni ugovor s diskografskom kućom Croatia Records te je predstavila novi spot "Hollywood". Spot je u nešto više od tjedan dana pregledan gotovo pola milijuna puta, a pjesma osvaja i van granica Lijepe Naše.
Pjesma je stigla do pravog Hollywooda! Srpska manekenka Ivana Korav živi i radi u Hollywoodu, a na putu prema snimanju je u svom autu otpjevala Lanin hit. Kako kaže ispod njezinog videa, manekenka je pjesmom oduševljena. Ivanom su oduševljeni i Lanini fanovi.
Lana i dalje drži vodeću poziciju na Instagramu, gdje ima najviše fanova od svih pjevačica i javnih osoba u Hrvatskoj. Pjesma "Hollywood" brzo je osvojila domaći eter, a Lanu Jurčević čeka radni prosinac, jer je očekuju koncerti u Mariboru, Osijeku i Dubrovniku.
 

Komentara 3

CR
croat1899
15:51 05.12.2014.

"Lana i dalje drži vodeću poziciju na Instagramu, gdje ima najviše fanova od svih pjevačica i javnih osoba u Hrvatskoj." kakav uspjeh. mislim da zasluzuje najvise državno priznanje i orden zrinskih i frankopana.

SA
samoborka
22:07 05.12.2014.

Lana..striptizeta s glasom 10ogodisnjeg djeteta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije